Aeroflot

Aeroflot Russian Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Rusland en werd opgericht in 1923. Sinds 1953 vliegt Aeroflot zeer frequent tussen Nederland en Rusland.
Meer Informatie

Singapore Airlines

Singapore Airlines verbindt al sinds 1973 Amsterdam met Singapore en is thans de langst opererende Aziatische luchtvaartmaatschappij die Nederland met Azië verbindt. De dagelijkse vlucht wordt uitgevoerd met de Airbus A350-900.
Meer Informatie

Aer Lingus

Aer Lingus biedt vluchten aan vanuit meer dan 60 steden in Europa naar Dublin met verbindingen naar 12 bestemmingen in de VS: New York (JFK & EWR), Boston, Washington, Hartford, Chicago, Philadelphia, San Francisco, Los Angeles, Seattle, Orlando, Miami en Toronto, Canada. Minneapolis St. Paul and Montreal zijn twee nieuwe routes die respectievelijk worden gelanceerd in 2019 en 2020.
Meer informatie

Icelandair

Icelandair is al 80 jaar de nationale luchtvaartmaatschappij van IJsland. Icelandair verbindt 26 steden in Europa met 18 steden in de VS en Canada, met IJsland als een hub. 
Meer informatie

KLM Bluebiz

Vliegen u en uw collega’s regelmatig naar het buitenland voor zaken? Meld uw bedrijf dan kosteloos aan voor BlueBiz en profiteer van de vele voordelen.
Meer Informatie.

LOT Polish Airlines

Retourtje Polen? Lot Polish Airlines vliegt 3 keer per dag rechtstreeks tussen Amsterdam/Brussel/Dusseldorf en Warschau en biedt daarmee een volledige dagrandverbinding. Hierdoor kunt u indien nodig voor één dag naar Warschau op en neer en bespaart u tijd en kosten!
Meer Informatie

SAS Scandinavian Airlines

SAS Plus, het premium economy product. Een compleet nieuwe reiservaring, die je zoveel extra geeft!
Meer Informatie

Qatar Airways

Qatar Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van Qatar,
is een van de snelst groeiende luchtvaart-maatschappijen ter wereld.
Meer Informatie

Alitalia

VIVI, AMA, VOLA (Leef, heb lief, vlieg) 
Alitalia is Italië's grootste luchtvaart-maatschappij.
Meer Informatie

China Southern Airlines

China Southern Airlines biedt reizigers directe vluchten van en naar China met goede aansluitingen wereldwijd. 
Meer Informatie

Turkish Airlines

Turkish Airlines, dat wereldwijd naar meer dan 300 bestemmingen vliegt, heeft de Skytrax Award voor de beste luchtvaart-
maatschappij van Europa gewonnen! 
Meer Informatie